Sleep2Night!

WAAROM GOED SLAPEN?

Stress in je gezin of op je werk, teveel hooi op je vork nemen, taken waar je niet aan toe komt, het overzicht kwijt raken; we liggen er massaal wakker van! En een “slechte nacht” is op zich geen ramp, maar chronische slapeloosheid heeft een grote invloed op de kwaliteit van ons leven. Slaap hebben we zó nodig om overdag goed te functioneren. Maar niet alleen dat. Slaapgebrek kan ervoor zorgen dat je gezondheid achteruit gaat, je steeds meer stress ervaart of dat je in gewicht toeneemt

Sleep2Night!

GROEPSLES

Goed slapen kan je écht leren en ik kan je daarbij helpen. Als je vaker een slapeloze nacht hebt dan je wenselijk is, maar geen chronisch slaaptekort hebt, dan is deze groepsles wat voor jou!
In een uur tijd krijg je van mij de allerbelangrijkste wetenswaardigheden over slapen en uiteraard de meest effectieve tips & trics, do’s & don’ts om mee aan te slag te gaan. Door kleine veranderingen in je slaappatroon aan te brengen, kun je al snel een kwalitatief betere slaap realiseren waardoor je je uitgeruster voelt, met meer plezier werkt en beter bestand bent tegen stress.

Sleep2Night!

Slaapcoaching
Sleep2Night!

SLAAP JIJ WEL GOED?

✓ Heb jij moeite met inslapen?
✓ Lig je ’s nachts vaak te piekeren?
✓ Heb je ’s nachts vaak opvliegers?
✓ Ben je ’s morgens moe en futloos?
✓ Ondervind je slaapproblemen door onregelmatige werktijden?
✓ Denk je dat je een slaapprobleem hebt?

Sleep2Night!

COACHING

Als je langer en vaker last hebt van slapeloosheid, dan heb je niet genoeg aan tips & trics. Dán is het belangrijk om te weten waar de oorzaak ligt van je slaapprobleem.
Dat betekent dat we, naast je slaapgewoonten, ook gaan kijken naar je dagelijkse activiteiten, je voeding, je lichaamsbeweging en of er sprake is van spanningen en stress. Je krijgt uitgebreid advies en we maken een plan hoe jij je dag- en nachtritme weer in balangs gaat krijgen. Ook geef ik je oefeningen en technieken waardoor je piekergedachten kan blokkeren.
Je zult merken dat je na een aantal consulten meer inzicht en grip krijgt op je slaappatroon waardoor je beter zal gaan slapen en je dus overdag fitter en energieker voelt.