Over mezelf
Ik ben Gerdien Weezepoel, getrouwd en moeder van drie pubers. Sinds 2011 ben ik gewichtsconsulent en vanaf 2013 begonnen in mijn gezellige praktijkruimte in Wolphaartsdijk waar ik mijn clienten ontvang. Maar ik ben ook vaak op pad omdat ik bij bedrijven ondersteuning bied aan het vitaliteitsbeleid.

7 INZICHTEN BEHOUDEN GEWICHT

Terugval voorkomen

Als je bent afgevallen ben je trots op jezelf en je straalt van zelfvertrouwen. Je hebt wilskracht getoond en doorzettingsvermogen en dat wil je natuurlijk wel blijven houden. Toch kost dit vaak de meeste moeite. Vaak wordt afvallen als een project gezien en worden de teugels weer wat gevierd als het gewenste gewicht bereikt is, met als gevolg een terugval…soms weer naar het oude gewicht.

7 INZICHTEN BEHOUDEN GEWICHT

Voor wie is het afvaltraject De 7 inzichten bedoeld:

✓ Voor wie de 8 stappen PuurGezond hebben gevolgd
✓ Voor wie verder wil en terugval wil voorkomen
✓ Voor wie al vaak is afgevallen, maar weer is teruggevallen
✓ Voor alle JoJo-ers
✓ Voor emotie-eters

7 inzichten behouden gewicht

(ook on-line)
7 INZICHTEN BEHOUDEN GEWICHT

Inzicht

Wat zou het fijn zijn om je streefgewicht te blijven behouden en dat je jezelf een gezonde leefstijl aanleert wat je voor altijd wil blijven behouden. Dit is vooral een kwestie van inzicht en jezelf goed leren kennen. In dit programma kijken we naar je sterke kanten maar zoeken we ook je zwakke punten en proberen we deze om te draaien. Dit doen we o.a. door oefeningen en opdrachten en inzichtkaarten.