Erik:

“Gerdien gaf mij écht persoonlijk advies, goede begeleiding en uitleg en persoonlijke aandacht op een prettige manier en in een hartelijke sfeer. Ik had binnen drie maanden mijn persoonlijke doelstellingen al behaald. Fijn ook dat Gerdien via het vitaliteitsbeleid door mijn werkgever was ingehuurd.”

Jan:

“Afvallen en een bewust gezondere levensstijl worden door te veel mensen genegeerd. Daarop maakte ik geen uitzondering. Je praat je zelf liever een gevoel van tevredenheid aan, dan het roer definitief om te gooien. Om “die” grote stap te maken moet je via een spiegel de confrontatie met jezelf aangaan. Gerdien hielp mij die confrontatie aan te gaan op een deskundige en respectvolle manier. Niet veroordelen maar helpen met analyses en tips, mij bewust maken van een andere levensstijl waarbij niet aan kwaliteit hoefde te worden ingeleverd. Het beginnen met afvallen en bewegen is al niet eenvoudig, het definitief veranderen van een structuur is nog veel lastiger. Daar heb je echt begeleiding bij nodig. Als luisterend oor, controle, stimulans was Gerdien een hele fijne coach, dus mijn advies: Afvallen: Doe het niet alleen”

Joke:

“Gerdien is realistisch, laat je kritisch kijken naar jezelf, maakt je bewust van je eetpatroon en geeft zeer deskundig advies en tips wat heeft geleid tot een resultaat waar ik me weer een stuk fitter voel!”

Ben:

“Op een ontspannen manier door Gerdien geloosd worden door een wereld van goed en gezond eten. Gerdien is hierin een fijne gesprekspartner en nuchtere motivator”

Jolanda:

“Tranen gelachen en tranen gehuild…dat heb ik zeker gedaan tijdens de begeleiding die ik kreeg van Gerdien. Voor mij was het niet makkelijk, na al die jaren zelf van alles te hebben geprobeerd, om nu eens écht iemand te zoeken die mij hielp bij het afvallen. Ik was bang voor een streng dieet en een wijzende vinger, maar Gerdien veroordeelt niet, geeft deskundig advies en is ook realistisch want een gezond leefstijl heb je niet 1,2,3 aangeleerd. Ze laat ook zien dat je gewoon ook lekker kunt eten tijdens een “afvalproces”. Maar ze laat je ook kritisch kijken naar jezelf, want uiteindelijk ben je zelf degene die de touwtjes in hadden heeft en jij moet het uiteindelijk zélf doen! Maar ze geeft je zoveel energie om het ook écht aan te pakken. Het was uiteindelijk een traject van pieken en dalen, met hoogte- en dieptepunten maar Gerdien heeft me erdoorheen gesleept, waardoor ik nu kan zeggen dat ik ECHT mijn leefstijl heb aangepast en me goed, fit en vitaal voel! En ik kom nog steeds af en toe op “controle” want ik wil nooit meer terug naar mijn oude leefstijl.”