FIT2YOURJOB

Preventie

Leefstijlinterventie staat deze dagen hoog op de agenda van de politiek en ook steeds meer bedrijven en organisaties richten zich meer op een preventief ziekteverzuimbeleid door een actief vitaliteitsbeleid in te zetten. Vitaliteitsbeleid kan bijdragen tot een groter gezondheidsbewustzijn bij de medewerker, zodat die kiest voor een gezondere levensstijl met minder ziektes tot gevolg. Voor het bedrijf/organisatie kan dit ook voordelen opleveren, in de vorm van minder kosten door ziekteverzuim of een hogere productiviteit.

FIT2YOURJOB

Ervaring

Met succes was ik van begin 2018 tot eind 2019 als ZZP’er werkzaam bij busbedrijf Connexxion Zeeland (Middelburg, Goes, Terneuzen, Oostburg, Zierikzee en St. Maartensdijk) en sinds september dit jaar bij Terrier Lifting Clamps B.V. in Middelburg. Meerdere werkemers zijn 5 tot zelfs 30 kg lichaamsgewicht kwijt en voelen zich fitter dan ooit. Met veel plezier zou ik ook uw medewerkers willen begeleiden naar een gezondere leefstijl. Neem contact op voor een afspraak, dan kom ik graag bij u op het bedrijf uitleggen wat ik voor u kan betekenen.

Meer informatie?

 

Neem contact op:

Fit2YourJob

Vitaliteitsprogramma voor bedrijven
FIT2YOURJOB

Samenwerking

Het uitvoeren van vitaliteitsbeleid is niet iets wat één persoon of één afdeling voor elkaar krijgt. Daarom is samenwerken met verschillende partners belangrijk. Al 6 jaar heb ik een praktijk als gewichtsconsulent / voedingscoach in Wolphaartsdijk en sinds dit jaar richt ik mij voornamelijk op bedrijven, waar ik mijn programma “Fit2yrjob” aanbied ter ondersteuning van het vitaliteitsbeleid.