Over mezelf
Ik ben Gerdien Weezepoel, getrouwd en moeder van drie pubers. Sinds 2011 ben ik gewichtsconsulent en vanaf 2013 begonnen in mijn gezellige praktijkruimte in Wolphaartsdijk waar ik mijn clienten ontvang. Maar ik ben ook vaak op pad omdat ik bij bedrijven ondersteuning bied aan het vitaliteitsbeleid.

Praktijk voor voedingsadvies en gewichtsbeheersing

Motivatie

Ik ga je helpen je motivatie hoog te houden. Als je je leefstijl wil veranderen naar een gezondere leefstijl, is motivatie bijna nóg belangrijker dan voeding of beweging. Want als de motivatie daalt, dan lukt het niet goed om gedragverandering te realiseren.

Motivatie hoog houden is dus belangrijk, en soms kost dat wel eens moeite. Niet altijd verloopt je leven even gemakkelijk en soms zijn er momenten dat je het “even niet meer trekt”. Emotie-eten ligt dan op de loer en uiteraard wil je dat niet als je aan het afvallen bent. Met allerlei oefeningen en opdrachten gaan we samen proberen je motivatie hoog te houden zodat je straks met trots kan zeggen dat je “echt het roer hebt omgegooit” naar een gezondere leefstijl.